Demonstrație culinară în încheierea celei de-a V-a ediții a Festivalului Roman Apulum, de la Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Cea de-a V-a ediție a Festivalului Roman Apulum s-a încheiat astăzi, 1 mai 2017, în Cetatea Alba Carolina cu o demonstrație culinară de excepție. Apicius, întruchipat de Cosmin Toma, a pregătit în încheierea festivalului de anul acesta, un preparat la ceaun, după una dintre multele rețete rămase de la cel mai faimos bucătar al Antichității.

Ingredientele folosite la pregătirea delicioasei rețete au fost pulpă de porc, piept de porc, ceapă verde, ceapă albă, praz, ciuperci și obligatoriu smochine, caise și miere. Nu trebuie uitat vinul roșu, care era foarte important, totul asezonat cu sare și piper.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro