Rămâi conectat
YES, Vușcan! #pentruAlbaIulia

Știrea Ta

„Zilele Prieteniei Bergenbier”, cel mai mare turneu muzical al verii 2014 ajunge pentru prima dată în Alba Iulia

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Zilele-Prieteniei-Bergenbier-AfisCetatea Alba Carolina va răsuna de muzică bună, plină de ritm, alături de cei mai tari artiști ai momentului, într-o atmosferă incendiară. Line up-ul complet al festivalului care numără peste 32 de formații a făcut rapid din seria concertelor „Zilele Prieteniei Bergenbier” un „must attend” în materie de evenimente muzicale, în cele 5 orașe în care a ajuns până acum.

După ce zeci de mii de oameni au sărbătorit prietenia, acum este rândul celor din Alba Iulia să ia parte, în weekendul 26 – 27 iulie, la ce mai mare manifestare muzicală a verii 2014.
Sâmbătă, 26 iulie, capul de afiș va fi ținut de Vița de Vie, Zob, Niște Băieți, Ska’nk. În ziua de duminică, 27 iulie, weekend-ul prietenilor va continua cu Paraziții, R.O.A, Mihai Mărgineanu, Ultimu’ Nivel. Toți aceștia, împreună cu alte trupe prietene care vor urca pe scenă, promit să ofere publicului un show plin de forță, scăldat în valuri de bere.
În fiecare oraș în care evenimentul „Zilele Prieteniei Bergenbier” are loc, două trupe prietene vor deschide concertele. Aceste trupe sunt alese de fani și de prieteni, în urma unui concurs desfășurat online, pe www.metalhead.ro. Astfel, în ziua de sâmbătă, publicul îi poate asculta pe: Anysound și Mercedes Band, iar duminică, trupele N.O.R. și Bohemian Groove sunt programate să deschidă evenimentul.
Festivalul „Zilele Prieteniei Bergenbier” animă cetatea cu voie bună și distracție începând cu ora 16:00 în ambele zile de concerte, iar intrarea este libera.
Timp de două zile, Alba Iulia se transformă în capitala prieteniei. Cel mai mare turneu muzical al verii 2014 care a debutat la Iași, la începutul lunii iunie, și care a cuprins până acum 5 dintre cele mai mari orașe ale țării, sărbătorind prietenia alături de peste 130.000 de prieteni, 70 de ore de muzică de calitate și multă bere savurată alături de prieteni vine în Cetatea Alba Carolina.
Trupele alese pe sprânceană, zecile de ore de muzica live, momentele memorabile pentru public și artiști, atmosfera incredibilă din orașele Iași, Cluj-Napoca, Craiova, București și Ploiești au transformat turneul „Zilele Prieteniei Bergenbier” în destinația perfectă pentru weekend.
Vița de Vie, Paraziții, Zob, R.O.A., Șuie Paparude, Mihai Mărgineanu, Vunk, OCS, ShadowBox, C.T.C, Niște Băieți, Ultimu’ Nivel, au fost trupele pentru care publicul a ridicat mii de mâini în aer și a cântat la unison cele mai consacrate piese. Alături de acestea au avut ocazia să se afirme pe scena și o mulțime de trupe prietene locale, precum Moebius, The Pixels, Up To Eleven, Days of Confusion, Proiectul Tivodar.

Pentru că putem fi cu toții mai buni, mai buni prieteni, te așteptăm la Cetatea Alba Carolina pe 26 și 27 iulie, la „Zilele Prieteniei Bergenbier”, pentru a sărbători împreună prietenia si muzica de calitate, și să cinstim un pahar de Bergenbier alături de cei mai talentați artiști ai momentului.

Bergenbier duce mai departe conceptul de eveniment creat anul trecut, iar pe durata concertelor, toți cei din Alba Iulia vor deveni mesagerii prieteniei și ai faptelor bune alături de artiștii care vor promova spiritul prieteniei și vor împarți gânduri pozitive. După show-ul de la Alba Iulia, alte 3 orașe urmează să bifeze prietenia pe harta concertelor: Brașov (2-3 august, Piața Sfatului), Galați (9 – 10 august, Stadion Dunărea) și Constanța (15 – 16 august, Plaja Modern).

Unele dintre cele mai bune momente ale turneului sunt dovada că „Zilele Prieteniei Bergenbier” este destinația perfectă pentru un weekend plin de distracție. Acestea pot fi urmărite aici:

[youtube_sc url=”http://youtu.be/fKEz4kIk0O4″]

[youtube_sc url=”http://youtu.be/Q6A939lZDTg”]

[youtube_sc url=”http://youtu.be/qYbp9XUVAFY”]

Pentru mai multe detalii și informații vizitați www.zileleprieteniei.ro

Ana Filipescu

 


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Știrea Ta

Albaiulienii amatori de mișcare în aer liber, revoltați după ce Poliția Locală a închis parcarea restaurantului „Panoramic”

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Vremea plăcută de sâmbătă i-a scos din case pe albaiulienii amatori de mișcare în aer liber, care au ales să se plimbe și să se relaxeze în zona restaurantului Panoramic.

Însă spre surprinderea acestora parcarea restaurantului „Panoramic” a fost închisă de Poliția Locală Alba Iulia, fără nicio explicație, aceștia fiind nevoiți să-și parcheze autoturismele pe trotuar, fapt ce a creeat aglomerație în zonă.

Iată ce a scris unul dintre aceștia pe un grup de facebook: „Haos azi toată ziua la Panoramic – Alba Iulia. Oare care a fost logica celor de la Poliția Locală sau Primărie de au închis parcarea de la Panoramic? Și asta tocmai în week-end când lumea iese în zonă la aer curat și mișcare. Mașinile au umplut zona de pistă și trotuar. Nu era normal că, dacă dintr-un motiv anume ați închis parcarea să blocați și accesul mașinilor spre aceasta parcare? Lumea urcă fără să știe până acolo și nu au unde lăsa mașinile. Greu și de întors. Între timp, parcarea de la Dendrologic era goală”.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știrea Ta

VIDEO | Orice minune ține 3 zile! În Alba Carolina Mall, la prima ploaie mai puternică, găleata singura soluție pentru a opri apa care curge din tavan

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

În Alba Carolina Mall, la prima ploaie mai puternică, găleata singura soluție pentru a opri apa care curge din tavan.

Duminică, 3 septembrie 2023, în Alba Iulia a căzut prima ploaie mai puternică de după inaugurarea Carolina Mall și implicit au apărut primele probleme. Probabil din cauza hidoizolației deficitare, în interiorul magazinului Flanco, angajații acestuia au fost nevoiți să pună o găleată deoarece din tavan se prelingeau picuri de apă.

Reamintim că înainte cu o zi de inaugurare, parcarea noul mall din Alba Iulia a fost inundată, un albaiulian mai mucalit comentând cu umor că ”s-a deschis cel mai mare ștrand din Alba” !


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știrea Ta

Gangul care permite accesul dinspre Calea Moților către Blocul 280, transformat în „pișoar public”. Poliția Locală Alba Iulia spune că îi caută pe autori

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Cetățenii unui bloc din Alba Iulia sunt disperați după ce mai multe persoane au fost surprinse urinând în gangul care permite accesul dinspre Calea Moților înspre strada Nicolae Titulescu (Blocul 280).

Mai multe imagini surprinse de câteva camere de supraveghere au fost trimise pe adresa redacției, de către un cititor al albaiuliainfo.ro, în care prezintă trei bărbați care au urinat în interiorul gangului, în trei zile diferite.

De asemenea, cei trei bărbați sunt căutați de către Poliția Locală Alba Iulia, după ce imaginile au fost transmise și către aceștia.

Cititorul a transmis faptul că a trimis un email spre Primăria Alba Iulia, în data de 10 iulie 2023, pentru a întreba ce se poate face într-o astfel de situație, însă nu a primit, momentan niciun răspuns.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

albaiuliainfo, stiri alba iulia, informatii alba iulia