1 Decembrie 2017: Coadă imensă, la Alba Iulia, pentru o porție de fasole cu cârnați sau una de varză cu ciolan

Îndosariat în: Actualitate |

Românii de pretutindeni care au ales să sărbătorească Ziua Națională din acest an la Alba Iulia, locul în care spiritul României se simte mai bine ca oriunde de 1 Decembrie, sunt ospătați cu o masă populară. Au fost servite, gratuit, nu mai puțin de 25.000 de porții de fasole cu cârnați și varză cu ciolan.

Inițial erau prevăzute doar 12.000 de porții. Tradiționala masă populară este oferită în acest an în mai multe puncte amenajate în curtea interioară a unității militare, aflată în apropiere de Piața Cetății.

 Porțiile sunt servite cu ajutorul soldaților, iar în pregătirea acestora s-a implicat și chef  Călin Scărlătescu, cunoscut publicului din România din postura de jurat la show-urile culinare de la TV, alături de alți 20 de chefi și juniori chefi bucătari.

Potrivit organizatorilor, toate produsele necesare pentru festinul culinar de Ziua Națională au fost oferite de Kaufland.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.