1 Iunie 2018: Concursuri de biciclete, jocuri, desene pe asfalt și activități recreative, la Alba Iulia, alături de polițiști

Îndosariat în: Actualitate |

Astăzi, 1 Iunie, de Ziua Internaţională a Copilului, poliţiştii din Alba Iulia au sărbătorit, alături de copii, prin concursuri, jocuri şi activităţi recreative.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba urează tuturor copiilor un sincer „La mulţi ani!”şi o copilărie fericită, lipsită de griji! Seria activităţilor organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, au continuat şi azi, 1 Iunie, când poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia împreună cu polițiștii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, s-au întâlnit cu sute de copii, în Parcul Custozza din municipiu.

Copiii au participat la concursul de biciclete ”Pedalăm şi învăţăm” , au desenat, s-au împrietenit cu poliţiştii şi au primit diplome, cadouri şi dulciuri puse la dispoziţie cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia. În această zi specială, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba le urează tuturor copiilor o copilărie fericită și le adresează un sincer „La mulţi ani!”

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.