11 membri din Alba vor participa la Congresul Național al PMP

Îndosariat în: Politică |

conferita-municipala-pmp-alba-iulia-sep-2014Un număr de 11 membri din organizația Alba și-au anunțat prezența la Congresul Național care va organizat în data de 8 februarie 2015 la Palatul Parlamentului.

Președintele PMP Alba, Clement Negruț, a precizat săptămâna trecută că se gândește să candideze la șefia partidului, însă putem spune că a căzut pe gânduri după ce Colegiul național a stabilit că va fi vot pe moțiune și nu uninominal cum s-a crezut inițial.

”La Congresul național vor participa 729 de delegați, plus membrii Consiliului executiv național. Această cifră a reieșit în urma unei analize a rezultatelor electorale la prezidențiale. Alba va avea 11 delegați la Congres”, a spus, joi, deputatul Negruț. Cei 11 membri din Alba vor fi stabiliți în urma unui vot secret.

Moțiunile pot fi depuse până în 28 ianuarie la ora 12.00.

Și președintele PMP Galați, Cătălin Cristache, și-ar fi arătat intenția de a prelua șefia organizației.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.