13 elevi ai Colegiul Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia au participat la cea de XXII-a ediție a Festivalului Naţional „Colind Iancului” de la Cluj Napoca

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

Ieri, 18 decembrie 2016, un grup de 13 elevi din Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, însoţiţi de cărtre preot profesor Ionuţ Şopterean au plecat la colindat.

După ce au poposit la Mănăstirea Dumbrava, au pornit spre Cluj-Napoca unde au participat la cea de a XXII-a ediţie a Festivalului Naţional „Colind Iancului”, organizat de către Societatea Cultural-Patriotică „Avram Iancu” din România.

Aici, alături de alte cete de colindători, elevii colegiului au susţinut un recital frumos de colinde, răsplătit cu diplomă şi trofeul festivalului pentru autenticitatea şi promovarea colindei tradiţionale româneşti.

De la Cluj-Napoca colindătorii în uniformă au ajuns la Bistriţa unde au participat spectacolul de colinde în cadrul Festivalului de Datini şi Tradiţii Populare „Rădăcinile Eternităţii”.

Daniela Filimon

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro