14 familii nevoiașe din Alba Iulia vor avea parte de un Crăciun mai bun datorită Clubului Rotaract din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Ieri, 21 decembrie 2017, clubul Rotaract Alba Iulia, în parteneriat cu Direcția de Asistență Socială Alba Iulia, au finalizat, la sediul Centrului de Consiliere și Sprijin pentru Părinți și Copii „Sfânta Maria” din Alba Iulia, proiectul „Astăzi tu dăruiești!”. Acesta s-a desfășurat în perioada 18 – 20 decembrie, în magazinele Dacia, din oraș, unde tinerii rotaractieni au strâns alimente pentru familiile aflate în nevoie.

Obiectivul proiectului „Astăzi tu dăruiești!”a fost strângerea de alimente pentru trei familii, însă surpriza a fost ca în cele 3 zile să fie strânse peste 50 de plase cu alimente neperisabile și dulciuri, care au fost donate către 14 familii cu 23 de copii. În cadrul evenimentului de astăzi au fost prezente 4 familii, iar pentru celelalte 10 familii, alimentele au fost transportate cu ajutorul voluntarilor și angajaților Direcției de Asistență Socială Alba Iulia, la domiciliul acestora. Copiii i-au cântat colinde Moșului și au spus poezii, după care au fost premiați cu plase pline cu dulciuri.

„Este un proiect care se bucură de mult succes și care a fost implementat și în alte orașe în care clubul Rotaract își desfășoară activitatea. Ne bucurăm că am reușit să aducem bucurie unor familli în prag de sărbători și le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi și ne-au ajutat în implementarea proiectului nostru”, Bărbat Ruxandra Teodora – președinte Rotaract Alba Iulia.

Pachetele conțin alimente neperisabile precum făină, ulei, zahăr,mălai, paste făinoase, conserve, pesmet, fasole, orez, cât și dulciuri pentru copii, de care se pot bucura mai mult timp.

Partenerii acestui proiect au fost Cora Trade Center și Supermarketul Dacia, cei din urmă fiind gazda proiectului.

•••

Rotaract Alba Iulia a fost înființat în anul 1998 în Alba Iulia și este un club susținut de către Rotary, care este cel mai vechi club de voluntariat din lume. Scopul tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani este de a susține comunitatea prin proiecte sustenabile, care pot crește o societate sănătoasă prin cauze sociale sau de educație. Clubul este în continuă dezvoltare și recrutare de membrii noi.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.