17 echipe din țară intră în lupta la Alba Iulia pentru titlul de „Cel Mai Puternic Pompier”

Îndosariat în: Actualitate |

În zilele de 7 și 8 septembrie 2017, începând cu ora 8.30, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Unirea” al judeţului Alba, Asociația Sportivă a Pompierilor din România și Asociația CTIF din România în colaborare cu Primăria Municipiului Alba Iulia și IPA – Regiunea 2 Alba, vor organiza în Piața Tricolorului – Latura de Vest a Cetății Alba Carolina, etapa națională a competiției “Cel Mai Puternic Pompier”.

Concurenţii vor avea de susţinut patru probe practice: manipularea furtunului; greutate şi rezistenţă; cursa de obstacole și ridicarea greutăţii. Concurenţii pot lua parte la competiţia individuală şi/sau pe echipe.

Acest concurs are ca obiective: dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie a serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă şi popularizarea, în rândul cetăţenilor, a unor aspecte din activităţile desfăşurate de pompierii militari.

La concurs, vor participa 17 echipe ale pompierilor militari și 75 de pompieri din cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență din România. Eforturile depuse de concurenţi vor fi răsplătite cu premii ce vor consta în cupe, medalii, diplome și bani.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro