200 de lei va costa adopția la distanță a unui câine comunitar din Alba Iulia

Îndosariat în: Administrație |

caini-vagabonziConsilierii locali din Alba Iulia au de aprobat în şedinţa de astăzi un proiect de hotătâre ce prevede tariful pentru adopţia la distanţă a câinilor fără stăpân, aflaţi în adăposturile publice din oraş.

Suma propusă este de circa 200 lei pe lună pentru un câine. Revendicarea şi adopţia la distanţă a câinilor fără stăpân, cazaţi în adăpostul pulic, se face cu achitarea de către proprietari a cotravalorii sumelor cheltuite pe perioada staţionării câinilor în adăpost, se motivează în documentația proiectului. Conform acestuia, cheltuielile de întreţinere a unui câine în adăpost se ridică la aproape 7 lei pe zi, sumă în care a fost calculate hrana, costuri cu cu vaccinuri şi medicamente ,manoperă şi utilităţi . În cazul în care acest proiect va fi aprobat, cei care sunt interesați pentru adopţia la distanţă, ar urma să achite o taxă de de 204 lei pe lună.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.