2000 de oameni au fost prezenți la concertul susținut de Delia Matache la Alba Mall

Îndosariat în: Monden |

concert-delia-la-6-ani-de-alba-mallComplexul Alba Mall a sărbătorit în această seară 6 ani de existenţă printr-o super petrecere animată de nimeni alta decât celebra cântăreaţă Delia Matache. Peste 2000 de oameni au trecut  pragul complexului comercial pentru a o vedea  şi asculta live pe frumoasa interpretă.

Sub egida “The big six – shopping and party mix” conducerea Alba Mall a sărbătorit sâmbătă seara 6 ani de existenţă, aşteptându-i pe clienţi aşa cum se cuvine la un moment aniversar, cu tort, reduceri, un senzaţional concert dar şi un spectacol cu Garda Romană şi tombolă cu premii.  Începând cu ora 21.00, în nebunia celor prezenţi, pe scena special amenajată din centrul mall-ului a urcat Delia, alături de doi tineri dansatori şi au oferit un spectacol extraordinar. O adevărată nebunie. Aglomeraţie şi sute de telefoane sus pentru frumoasa artistă. Mai bine de jumătate de oră, publicul a în întreg complexul au răsunat cele mai cunoscute melodii ale artistei, precum şi piese din repertoriul internaţional.

Pe lângă concertul Delia, albaiulienii au avut parte de reprize de fidelizare, o tombolă în cadrul căreia s-au premiat clienţii prezenţi la aniversare cu produse şi accesorii de top. 6 tablete cu sistem android, câte una pentru fiecare an de existenţă a centului comercial, au fost puse la bătaie într-un eveniment inedit pus în scena alături de legionarii Gărzii romane Appulum. Nu a lipsit nici torul aniversar, cel mai delicios moment al serii, servit în compania selectă a Deliei. Aniversarea a reprezentat un bun prilej pentru amatorii de shopping de a se confrunta cu cele mai bune preţuri în cea mai lungă noapte a cumpărăturilor de toamnă, începând cu ora 19.00.

La 6 ani de existenţă, Alba Mall se dinamizează şi se reconfigurează conform aşteptărilor clienţilor. O nouă imagine, mai “fresh”, mai prietenoasă şi mai atractivă şi un plus consistent de creativitate în generarea şi promovarea de evenimente sunt primele etape ale unui proces de rebranding care a început deja şi care,  estimează reprezentanţii Alba Mall, nu se va încheia niciodată, pentru că, spun ei, “ într-o activitate atât de dinamică nu ai şanse să rezişti pe termen lung decât dacă ai curajul să te reinventezi mereu”.

Pe lângă noua identitate, la Alba Mall este implementat şi un nou concept: shopping mall inclusive care cuprinde toate laturile actuale ale shoppingului de tip family, începând de la pet shop, beauty, fashion, locuri de joacă şi până la food-court, cinema şi noi magazine ale unor branduri puternice, internaţionale.

Atelerul creativ va oferi noi formule pentru petrecerea timpului în aşa fel încât mall-ul să devină un veritabil centru comunitar în această privinţă. La acest deziderat va contribui şi cinematograful ce se va deschide aici până în primăvara lui 2014. Noua imagine Alba Mall va fi completată printr-o serie continuă de evenimente, de la concerte la expoziţii, de la promoţii şi reduceri la premii cum nu s-au mai văzut vreodată.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.