210 brazi de Crăciun comercializați fără acte de proveniență de o societate comercială din Alba Iulia, confiscați de polițiști

Îndosariat în: Actualitate |

Ieri, 21 decembrie 2017, poliţiştii din Alba Iulia au efectuat un control la o societate din municipiu, ce oferea spre vânzare pomi de Crăciun.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că reprezentanţii societăţii nu au putut prezenta documente valabile de provenienţă pentru cei 210 brazi de Crăciun oferiţi spre vânzare şi, în plus, societatea nu era autorizată, să comercializeze material lemnos. 

Poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale a societăţii comerciale, conform art. 19, din Legea nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice și art. 3 din HG 470/2014, privind provenienţa, circulaţia şi comercializarea materialelor lemnoase, iar cei 210 brazi de Crăciun au fost confiscaţi şi predaţi Ocolului Silvic, pentru valorificare.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.