3 ore de razie a forțelor de ordine în Talciocul din Alba Iulia au adus amenzi și bunuri confiscate de peste 31.000 de lei

Îndosariat în: Actualitate |

marfa-talcioc-alba-iuliaIeri, între orele 09.00 şi 12.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de jandarmi şi poliţişti locali, au organizat o acţiune cu efective mărite, în zona talciocului ce se organizează săptămânal pe raza municipiului.

Potrivit IPJ Alba, “s-a urmărit, în special, combaterea ilegalităţilor privind comerţul, identificarea de bunuri provenite din infracțiuni precum şi sancţionarea comercianţilor ambulanţi care comercializează bunuri în afara locului amenajat şi autorizat (în special pe strada Şincai).

În cele 3 ore de acţiune, poliţiştii au aplicat 53 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 16.260 lei (din care 30 la Legea 12/1990 privind comerţul, 20 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 3 la Legea 61/1991 privind ordinea publică).

De asemenea au fost confiscate 50 de telefoane mobile, două laptopuri, două monitoare LCD, 3 aparate foto digitale, 9 scule electrice precum şi diverse articole de îmbrăcăminte, bunuri pentru care comercianţii ce le ofereau spre vânzare nu a putut prezenta documente legale de provenienţă. Valoarea totală a bunurilor confiscate este de 15.500 de lei.

12 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi implementate în bazele de date criminalistice.”

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.