30 de liceeni din Alba Iulia au participat la „Proba cu ştafeta” din cadrul proiectului „Și Noi Putem”

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

proba-cu-stafeta-alba-iuliaAstăzi, 26 mai 2014, s-a desfăşurat „Proba cu ştafeta” din cadrul proiectului „Si Noi Putem” iniţiat de un grup de elevi ai Colegiului Tehnic ”Alexandru Domşa” din Alba Iulia. La aceasta activitate au participat peste 30 de elevi din mai multe şcoli din Alba Iulia (Colegiul Tehnic „Alexandru Domşa”, Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” , Colegiul Tehnic „Dorin Pavel”, Colegiul National „H.C.C.”).

Cei 20 de concurenţi, organizaţi în echipe, au fost puşi la încercare prin diverse provocări de către membrii echipei si voluntarii implicaţi în proiect. Concurenţii au avut de parcurs traseul: Poarta a III-a, Hotel Cetate, Statuia lui Mihai Viteazul, Parcul Custoza, Poarta I, Obelisc. Printre probele pe care le-au avut de îndeplinit se numără schimbul de tricouri, poza cu o persoană necunoscută , să-şi ducă partenerul în spate, sa jongleze cu mere.

Până în prezent, în cadrul proiectului s-au desfăşurat două activităţi, respectiv o competiţie de tenis de masa şi una de tenis cu piciorul. Toţi concurenţii vor fi premiaţi după desfăşurarea concursului de dans care va avea loc în data de 29 mai începând cu ora 18:00 la Casa de Cultura a Studenţilor (sala oglinzilor).

Proiectul este finanţat de Fundaţia Comunitară Alba prin Programul YouthBank. Programul are ca principali parteneri locali Consiliul Local şi Primăria Municipiului Alba Iulia, Dacia Market şi Giro, fiind coordonat la nivel naţional de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.