300 de perșcolari au participat ieri la concursul de dans „Te invit la dans copilărie” desfășurat la Grădinița Nr. 12 din Alba Iulia

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

concurs-de-dans-gradinita-12-sep-2014Ieri, 30 sept 2014, la  Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 12, s-a desfăşurat Concursul de dans „Te invit la dans copilărie”.

Aceasta a fost prima acţiune derulată în cadrul proiectului „Cetatea micului albaiulian – tărâmul unde copiii cresc frumos”. Proiectul este derulat de Asociaţia Micul Prinţ în parteneriat cu  toate grădiniţele din Alba Iulia fiind finanţat de Primăria şi Consiliul Local Alba Iulia şi are drept scop „implementarea programului de dezvoltare fizică, a sănătăţii şi igienei personale, a autonomiei şi autoprotecţiei copiilor preşcolari din Alba Iulia.

La activitatea organizată de prof. înv. preşc. Veronica Suciu, au participat 11 formaţii de dans de la grădiniţele din Alba Iulia, formaţii pregătite de educatoare şi personalul de sprijin angajat prin proiect.

Intr-un cadru festiv creat de organizatori, cei 300 copii şi-au demonstrat calităţile artistice şi sportive şi au făcut o pledoarie pentru mişcare şi dans. Copiii au fost  răsplătiţi cu aplauze, dar şi cu diplome şi cadouri oferite de Asociaţia Micul Prinţ.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.