4 bărbați care lucrau la demolarea unei clădiri din Alba Iulia s-au prăbușit odată cu acoperișul

Îndosariat în: Actualitate |

accident-de-munca-alba-iulia-13-01-15Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, ieri după-amiază, de către reprezentantul unei societăţi comerciale, că 4 dintre angajații săi, în timp ce efectuau lucrări pentru demolarea unei centrale termice de pe strada Livezii, au căzut de pe acoperiș.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că cei 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 şi 51 de ani, au căzut de la o înălţime de cca. 6 metri, odată cu placa de beton pe care se aflau.

În urma accidentului muncitorii au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la spital unde au primit îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate împreună cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro