4 ore de fitness la Alba Mall sub îndrumarea celor mai buni instructori ai momentului

Îndosariat în: Actualitate |

maraton-fitness-alba-mallIeri seară, la Alba Mall, începând cu orele 18:00 timp de 4 ore, zeci de temerari au răspuns provocării Spice Fitness și au venit să facă mișcare sub îndrumarea celor mai buni instructori fitness ai momentului.

Opt instructori din care șase invitaţi din alte oraşe şi cele 2 gazde ale evenimentului au creat o atmosferă pozitivă şi au reușit să mişte publicul din Alba Iulia în ritmuri de fitness!

Startul s-a dat la orele 18.00 şi a debutat cu o oră de Steel Combat urmată apoi de o oră de Steel Tonic. Aceste două ore sunt parte din programul Steel Programs dezvoltat de către Fernando Gorini şi Gonzalo Vicos. Fernando a performat pe parcursul a două ore alături de Tunde Kovacs, master trainer Steel Tonic, Andrei Chirilă, instructor Steel Combat şi Geana şi Cristina, gazdele acestui eveniment.

Programul a continuat cu o oră de Limitless prezentată de către cel care a creat acest concept în lumea fitnessului, şi anume Valentin Vasile, împreună cu colegul său, Costin Bucura. Potrivit organizatorilor, “Limitless este un antrenament extrem și face parte din categoria antrenamentelor metabolice care pe lângă faptul că arde grăsimile în exces, îți tonifiază și definește musculatura, mărește rata metabolică pentru o perioadă îndelungată de timp. Conceptul este creat să împingă limitele persoanelor  care vor să treacă la un nou nivel de antrenament, să își depășească limitele și să aibă maximum de rezultate în minimum de timp.

Încheierea serii i-a aparţinut lui Per Markussen, unul dintre membrii cheie ai World Class România şi ai şcolii de fitness Move On.”

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.