4 șefi de promoție cu media 10 la Școala Generală ”Vasile Goldiș” din Alba Iulia

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

Festivitate-Vasile-Goldis-Alba-Iulia-2014Emoţii inevitabile, nostalgie dar şi bucuria unui nou început pentru elevii clasei a VIII-a de la Şcoala Generală ”Vasile Goldiş” din Alba Iulia. Profesori, absolvenţi şi părinţi au fost prezenţi astăzi, de la ora 11.00, în sala de sport pentru cursul festiv şi “ultima oră de dirigenţie”.

Toți au răspuns ”prezent” și toți au fost felicitați pentru absolvirea celor 8 clase, însă cei mai merituoși dintre elevi au fost puși la loc de cinste, primind premiul ”Vasile Goldiș”. Cu media generală 10, în ultimii patru ani de studiu au terminat: Bogdan Anya Elisabeta, Moldovan Andrei Nicolae, Suluțiu Tudor Cristian și Vodă Maria.

Tot vineri au spus la revedere școlii ”Vasile Goldiș” profesorii Câmpian Viorica, Popa Mircea și Bunghez Ioan, dascăli care au muncit cu multă pasiune și au îndrumat generații de elevi.

Ei bine și după cum spuneam, orice sfârșit reprezintă un nou început, iar pentru a avea un bun început în studiul liceal le urăm absolvenților multă baftă la examenele Evaluării Naționale care încep în 23 iunie.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.