5 tineri reținuți de poliție după ce au prădat în mod repetat un bar din Oarda

Îndosariat în: Actualitate |

duba-politie-interventie-alba-iuliaÎn cursul zilei de sâmbătă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat 5 tineri din Oarda ca fiind persoanele bănuite de comiterea mai multor furturi de bani, din incinta unui bar din Oarda.

Potrivit IPJ Alba, “în urma investigaţiilor efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 03/04.10.2014, U.A.A., de 17 ani, cu complicitatea lui D.R., de 19 ani, a pătruns, prin escaladarea unui geam, în localul public şi a sustras suma de 100 de lei.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că U.A.A., este bănuit de comiterea altor 3 furturi din același local public, fapte la care a fost ajutat de D.R. şi de alţi 3 tineri cu vârste de 18 şi 21 de ani, tot din Oarda.

În cazul acestor 3 furturi tinerii au folosit același mod de operare iar prejudiciul total a fost estimat de persoana păgubită la valoarea de 2.770 lei.

În data de 4 octombrie 2014,  poliţiştii au luat măsura reţinerii faţă de U.A.A. şi D.R.  primul fiind cercetat pentru furt calificat iar cel de-al doilea pentru complicitate la furt calificat.

Ulterior reţinerii partea vătămată s-a împăcat cu suspecţii iar în baza ordonanţei Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cauza a fost clasată, cei doi tineri fiind puşi în libertate.”

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.