51 de brazi de Crăciun confiscați de polițiști de la un comerciant din Vadul Moților, în Piața „Cetate” din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Poliţiştii din Alba Iulia au confiscat 51 de pomi de Crăciun, în urma unui control într-o piaţă din cartierul Cetate. Acţiunile de combatere a comercializării ilegale de pomi de Crăciun, continuă.

La data de 14.12.2016, în jurul orelor 13,30, poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au făcut un control într-o piaţă situată în cartierul Cetate al municipiului Alba Iulia.

Cu ocazia acestui control, a fost depistat un tânăr de 19 ani, din comuna Vadu Moţilor, judeţul Alba, care oferea spre vânzare, 51 de pomi de Crăciun, cu toate că piaţa respectivă nu este autorizată, conform prevederilor legale, pentru comercializarea de material lemnos.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional, conform prevederilor art. 20 din Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar pomii de Crăciun au fost confiscaţi şi predaţi Ocolului Silvic Alba Iulia, pentru valorificare.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro