6.000 de porții de friptură distribuite de Ziua Națională a României, la Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

masa-populara-1-decembrie-2015Mii persoane, localnici dar și turiști sosiți din toate colțurile țării, au ales să sărbătorească în acest an Ziua Națională a României la Alba Iulia, în Cetatea Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918.

După ce au asistat la manifestările organizate în cinstea zilei de 1 Decembrie, aceștia au avut posibilitatea să-și alunge foamea și frigul cu produsele îmbietoare puse la dispoziție de comercianți, sau cu o porție de mâncare oferită de municipalitate, la tradiționala masă populară.

Au fost pregătite 6.000 de porții de friptură, pâine și , și câte un pahar de vin, care au fost oferite gratuit participanților la sărbătoare.

Acestea au fost distribuite începând cu ora 14.00, în mai multe puncte amplasate pe latura de Vest a Cetății.

Chiar dacă nu a fost vorba despre un meniu de post, așa cum se vede și din imaginile alăturate, a fost tentant și foarte apreciat de mulți dintre cei prezenți la eveniment.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.