7 geniști din cadrul Batalionului 136 Geniu „Apulum” din Alba Iulia au fost avansaţi în grad

Îndosariat în: Actualitate |

batalion-136-alba-iuliaUn număr de 3 ofițeri, în frunte cu șeful de stat major al unității și 5 subofițeri din cadrul Batalionului 136 Geniu „Apulum” din Alba Iulia au fost avansaţi în gradul militar următor, anunță purtătorul de cuvânt al unității militare, Cosmin Stan.

Festivitatea s-a desfășurat în cadrul amplului program de activități pe care le va derula unitatea militară comandată de colonel doctor Corneliu Dinco cu prilejul Zilei Armatei Române, sărbătorite pe 25 octombrie. Căpitanul Cosmin Stan precizează că este vorba despre maiorii Antonel-Cornel Vlăsceanu – șeful de stat major al unității, Cătălin Fara şi Mario-Gheorghe Văcărescu, care au devenit locotenenți-colonei și sergenții Nicolae-Florentin Achim, Gabriel Jurca, Ionuţ-Marius Nistor, Cristian Petrescu şi Valentin Toma, care au fost avansați la gradul de sergent major.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.