80 de dansatori albaiulieni şi invitaţi din Argentina vor evolua într-un spectacol excepţional la Casa de Cultură a Studenţilor

Îndosariat în: Actualitate |

Spectacol-de-Craciun-Alba-IuliaÎn preajma sfintei sărbători a Crăciunului, Clubul de Dans  Sportiv “Dance to Sunrise” din Alba Iulia organizează un spectacol de dans şi muzică la Casa de Cultură a Studenţilor. 80 de copii mici, dar mari dansatori, şi invitaţi speciali din Argentina vor urca pe scenă pentru a încânta publicul spectator. La eveniment şi-a anunţat prezenţa şi Moş Crăciun, care va împărţi daruri protagoniştilor.  

Un aer proaspăt şi plin de entuziasm, asta vor aduce micii dansatori de la Culbul de Dans Sportiv “Dance to Sunrise” în sufletele albaiulienilor de Crăciun. Tango, rumba, cha-cha, vals, jive sunt doar câteva dintre dansurile pe care ei le-au pregătit pentru cei care vor fi prezenţi sâmbătă la spectacol. Spectatorii se vor bucura nu doar de prestaţia celor mici care vor urca pe scenă, ci şi de un spectacol oferit de doi dansatori profesionişti de tango din Argentina, Anibal Castro şi Griselda Bressan, invitaţi speciali ai evenimentului.

Şi pentru că spectacolul este organizat  în apropierea zilei de 24 decembrie, cei mici vor fi răsplătiţi chiar de către Moş Crăciun. Intrarea la spectacol se face pe bază de invitaţie, iar aceasta poate fi procurată de la Clubul Sportiv de Dansuri “Dance to Sunrise” din Alba Iulia.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.