A fost arestat presupusul asasin al Alinei Bianca Tănasie. Vezi cine este

Îndosariat în: Actualitate |

razvan-mihai-pandeleaUn bărbat suspectat că ar fi ucis-o pe Alina Bianca Tănasie, tânăra găsită înjunghiată, zilele trecute, într-un apartament din Alba Iulia, a fost reținut de polițiști.

În urma unei percheziții domiciliare, se pare că s-au găsit suficiente probe care să ducă la arestarea presupusului criminal. Magistrații au admis propunerea procurorilor, iar bărbatul se află în arestul IPJ Alba, pentru următoarele 30 de zile.

UPDATE: În data de 6 februarie, în urma cercetărilor efectuate de echipa complexă constituită la nivelul IPJ Alba, precum şi probelor obţinute cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate în cauză, s-a reuşit identificarea şi prinderea lui Mihai Răzvan Pandelea, de 26 de ani, domiciliat în Alba Iulia, bănuit de uciderea Alinei Bianca Tănasie, de 23 de ani din Arad.

În cauză, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus efectuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunilor de omor, prev. de art. 188 alin. 1 C. pen. şi furt calificat, prev. de art. 228 alin. 1, art. 229 alin. 1 lit. b C. pen., şi au luat faţă de P.M.R. măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Azi, 07 februarie 2016, Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a formulat şi înaintat instanţei competente pentru soluţionare cerere de arestare preventivă a lui P.M.R. pentru săvârşirea infracţiunilor anterior menţionate.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalul Alba, a admis cererea parchetului şi a dispus arestarea preventivă a lui P.M.R. pentru o perioadă de 30 de zile.

În sarcina acestuia s-a reţinut că în noaptea de 02 spre 03 februarie 2016, P.M.R. a contactat-o telefonic pe victimă, şi a stabilit cu aceasta o întâlnire la apartamentul unde tânăra locuia fără forme legale.

Fără a avea un motiv întemeiat P.M.R a luat din bucătărie un cuţit şi i-a aplicat acesteia mai multe lovituri în zona gâtului, cauzându-i leziuni corporale grave, care au condus la deces. După comiterea faptei de omor, P.M.R. a sustras din apartamentul victimei 3 telefoane mobile, o tabletă, cuţitul folosit la agresiune şi alte bunuri.

”În baza art. 226 C.pr.pen. admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba şi în consecinţă: În baza art. 223 alin. (2) C.pr.pen. coroborat cu art. 202 C.pr.pen. dispune arestarea preventivă a inculpatului Pandelea Mihai Răzvan, aflat în Centrul de reţinere şi arestare preventivă al IPJ Alba, pe o durată de 30 zile, începând cu data de 07.02.2016 şi până la data de 07.03.2016, inclusiv. Respinge cererea inculpatului de luare a măsurii arestului la domiciliu. (…) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu astăzi, 07 februarie 2016, ora 13:30”, se arată în soluția publicată pe portalul instanței.

––––––––––––

Reamintim că Alina Bianca Tănasie, în vârstă de 24 de ani, este victima tragicului eveniment produs în noaptea de 2 spre 3 februarie 2016, în Alba Iulia. Aceasta a fost ucisă cu bestialitate iar în momentul în care a fost găsită de un prieten, prăbușită pe podeaua dormitorului, avea pe corp mai multe lovituri de cuțit.

Echipajul de criminaliști care s-a prezentat de urgență, miercuri, la blocul M3 din Cartierul Cetate al municipiului Alba Iulia după ce polițiștii au fost anunțați, prin numărul de urgență 112, că într-un apartament de la etajul 4 al imobilului a fost găsită o tânără decedată, a demarat demarat cercetările la fața locului. S-au prelevat probe și au fost intervievați vecinii. Audierile au continuat la sediul IPJ Alba unde a fost condus tânărul care a descoperit cadavrul fetei și câțiva vecini, care au fost invitați pentru a oferi detalii în cazul în care au sesizat situații sau evenimente neobișnuite petrecute în imobil.

Alina s-a născut în Drobeta Turnu Severin. A locuit o perioadă în Arad iar apoi a venit în Alba Iulia. Se pare că aici s-a angajat la un videochat, era și dama de companie, fiind cunoscută sub numele de ”Mira”. Ea primea clienţii chiar în apartamentul în care și-a pierdut viața după ce a fost lovită de mai multe ori cu un cuțit.

Tatăl Alinei a spus că nu știa cu ce se ocupă fiica sa aici. El a povestit că fiica sa era de 5 ani într-o relație cu un tânăr, iar cei doi s-au mutat de curând în Alba Iulia și doreau să se căsătorească.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.