Acoperișul Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia a fost afectat de un incendiu

Îndosariat în: Actualitate |

incendiu-casa-studentilor-alba-iuliaDetașamentul de pompieri din Alba Iulia a intervenit în cursul acestei după-amiezi, începând cu orele 16.00, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul Casei de Cultură a Studenților.

Flăcările au fost stinse de către pompieri, pericolul extinderii incendiului fiind eliminat definitiv. Focul a cuprins acoperișul unei porțiuni de câțiva metri pătrați din latura de vest a clădirii. Potrivit directorului Casei de Cultură a Studenților, interpretul de muzică Gheorghe Berghian, incendiul s-a produs când, împreună cu un angajat al instituției, cu autorizație de lucru cu focul, au încercat să reparare izolația de carton bituminos a acoperișului, într-o zonă în care se infiltra apa. Aceștia au folosit în cadrul operațiunii flacăra unei butelii, din cauza căreia a luat foc izolația acoperișului. Au sunat la 112, iar până la venirea pompierilor au încercat să stingă focul descărcând două extinctoare.

Acum, rămâne de văzut cum va arăta raportul pompierilor în ceea ce privește pagubele produse și cine se face răspunzător pentru această situație care, din fericire, nu s-a lăsat cu urmări dramatice.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.