Acoperișul Liceului de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia va fi reparat în regim de urgență

Îndosariat în: Administrație |

Primăria Alba Iulia dorește să repare, cu bani din bugetul local, acoperișul Liceului de Arte „Regina Maria” din centrul orașului, strada Avram Iancu, Nr. 6.

Instituția, în calitate de autoritate contractantă, a lansat miecuri, 23 august,  procedura de achiziție pentru un contract de lucrări de reparații în regim de urgență, iar cei interesați pot depune ofertele până la data de 28 august 2017, la registratura primăriei, camera 8.

Având în vedere faptul că valoarea achiziției este mai mică de 441.730 de lei, procedura aplicată pentru atribuirea contractului va fi achiziție directă, iar criteriul de adjudecare: prețul cel mai scăzut.

 Potrivit procedurii, termenul de execuție a lucrărilor este de maxim 30 de zile caendaristice de la data stabilită în ordinul de începere.

Ofertanții interesați de procedura de achiziție pot obține informații suplimentare  la Serviciul Verificare, Evaluare și Achiziții Publice – 0258 811 993.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.