Acţiune a poliţiei din Alba Iulia cu scopul de a menţine siguranţa și ordinea publică pe raza municipiului

Îndosariat în: Actualitate |

cersetoare-alba-iuliaPoliţiştii de investigaţii criminale, ordine publică şi rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au organizat o acţiune de menţinere a climatului de siguranţă civică, pe raza municipiului, fiind vizată, în special, zona centrală a oraşului. 

Oamenii legii au urmărit în special depistarea persoanelor care nu-şi justifică prezenţa pe raza municipiului Alba Iulia şi a celor care cerşesc, dar şi respectarea participanţilor la traficul rutier a normelor legale în vigoare. Au fost legitimate 75 de persoane şi verificate 33 de autovehicule şi au fost aplicate 36 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 12.810 lei, din care 16 pentr încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, şi 20 privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost depistate 4 persoane care apelau la mila publică, faţă de acestea fiind luată măsura sancţionării contravenţionale. Totodată a fost constatată o infracțiune de “folosirea unui minor în scop de cerşetorie”, o tânără de 26 de ani, care apela la mila publică, folosindu-se de fiica ei, în vârstă de un an.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.