Acțiune a polițiștilor de eradicare a cerșetoriei în Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

cersetoare-alba-iulia-fata-daciaLa sfârșitul săptămânii care s-a încheiat, poliţiştii din Alba Iulia au continuat acţiunea de combatere a cerşetoriei pe raza municipiului.

Cu ocazia verificărilor efectuate pe străzile din oraș a fost identificată Z.S.B., de 25 de ani, din Teiuş, în timp ce apela la mila cetăţenilor pe B-dul. Transilvaniei, folosindu-se de prezenţa fiului să, în vârstă de doi ani.

Faţă de tânără, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de„folosirea unui minor în scop de cerşetorie”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 215, al. 1 din Codul Penal.

În aceeaşi zi şi tot pe B-dul. Transilvaniei, a fost depistat G.D., de 22 de ani, din comuna Gura Râului, judeţul Sibiu, în timp ce îl determina pe fratele său, o persoană cu dezabilități fizice, aflat într-un cărucior cu rotile, să apeleze la mila cetăţenilor.

Faţă de G.D., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „exploatarea cerşetoriei”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 214 alin. 1 din Codul Penal.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.