Acţiune cu efective mărite a polițiștilor, pentru siguranţa cetăţenilor din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Poliţiştii din Alba Iulia au identificat 4 autori de infracţiuni şi au aplicat peste 70 de amenzi, în cadrul unei acţiuni cu efective mărite ce a avut ca scop creşterea gradului de siguranţă pe raza municipiului reședință de judeţ.

La data de 17.01.2017, între orele 08.00 – 12.00, 15.00 – 20.00, 25 de poliţişti din structurile de ordine publică, rutieră şi investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au desfăşurat, pe raza municipiului Alba Iulia, o acţiune de creştere a gradului de siguranţă publică.

Au fost verificate 24 de societăţi comerciale şi 47 de autovehicule şi au fost depistate 78 de persoane care au comis abateri contravenţionale, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de 16.450 lei.

Dintre sancţiuni, cele mai multe (65) au fost aplicate pentru abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, în cadrul acţiunii, au fost identificaţi 4 autori de infracţiuni, ce sunt cercetaţi pentru fapte de furt, lovire, înşelăciune şi distrugere.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro