Acţiune cu efective mărite a polițiștilor și jandarmilor în cartierul „Lumea Nouă”, din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Astăzi, 7 septembrie 2017, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului Alba Iulia,  cu precădere în zona industrială, respectiv în cartierul „Lumea Nouă”.

La acţiune au participat poliţişti de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale care au fost sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba şi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Târgu Mureş precum şi de poliţişti din cadrul Poliţiei Locale Alba Iulia.

În total, la acţiune au luat parte 92 de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali care au fost sprijiniţi, în unele dintre activităţile de control, de către lucrători ai Sucursalei de Distribuție a Energiei Electrice Alba şi de lucrători ai Apa CTTA Alba Iulia.

Cu ocazia acţiunii au fost făcute verificări la 191 de imobile şi au fost legitimate 555 de persoane, urmărindu-se aspectele legate de legalitatea construcţiilor, racordării acestora la reţelele de utilităţi publice dar şi verificarea modului în care sunt respectate prevederile OG 97/2005, privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate.

S-a urmărit, de asemenea, identificarea autorilor de infracțiuni şi creşterea siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, în acest sens fiind instituite 3 filtre rutiere în cadrul cărora au fost verificate peste 140 de autovehicule.

Au fost constatate, în flagrant delict, două infracţiuni, una de furt de energie electrică şi una de furt de apă de la reţeaua publică, iar poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au identificat 8 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni de furt, distrugere şi înşelăciune.

Totodată, au fost constatate 46 de abateri de natură contravenţională şi au fost confiscate bunuri în valoare de 8.820 lei.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro