Acțiune organizată în orașul Marii Uniri de Clubul Rotary District 2241 – România și Republica Moldova, cu ocazia Zilei Naționale a României

Îndosariat în: Actualitate |

Acțiunea organizată cu ocazia Zilei Naționale a României, este o acțiune a clubului Rotary, District 2241 România si Republica Moldova, sub deviza Alba Iulia 101.

La acțiune sunt prezente aproximativ 300 persoane din diferite zone ale țării și din Republica Moldova.

Programul a început cu proiectia filmului „Maria – Inima Romaniei”, unde au urmărit povestea rolului politic şi a interesantei vieţi private a Reginei Maria a României.

Apoi a avut loc un simpozion si o citire și semnare a unei rezolutiuni Rotary. A urmat reconstituirea hărții tricolore a României și Basarabiei, făcută de membrii clubului și au fost plantați cativa copacii.

Evenimentul se va încheia cu o seara românească, fiecare invitat fiind îmbrăcat în portul popular al zonei pe care o reprezintă.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.