Un adăpost în valoare de peste 25.000 de euro pentru câinii comunitari va fi construit la Alba Iulia

Îndosariat în: Administrație |

Primăria Alba Iulia în colaborare cu Apă CTTA demarează construcţia unui adăpost specializat pentru gestionarea câinilor fără stăpân.

Spaţiul necesar acestei investiţii a fost identificat în perimetrul staţiei de epurare.  Suprafaţa edificiului se compune din mai multe compartimente destinate activităţilor specifice: aproximativ 80 mp spaţii tratament şi cabinet medical, spaţii cazare cu o suprafaţă de 125 mp. În plus, este prevăzut şi un salon de recuperare după intervenţiile medicale. Direcţia Sanitar Veterinară va dota adapostul în regim de gratuitate cu un incinerator. Capacitatea de cazare efectivă este de aproximativ 35-40 de câini. Adăpostul va fi înfiinţat cu respectarea standardelor şi legislaţiei în vigoare şi va fi deservit de personal medical specializat, alături de personal auxiliar (îngrijitori). Durata estimată de execuţie este de aproximativ două luni, iar costul preconizat este de 115 000 lei inclusiv TVA.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.