Adio vise de trofee la CSU Alba Iulia. Doar 10.000 de euro lunar pentru salariile jucătoarelor

Îndosariat în: Sport |

csu-alba-iulia-sepsi-apr-2014CSU Alba Iulia va coborî ştacheta performanţei în ediţia 2014-2015 în baschetul feminin autohton, întrucât bugetul formaţiei din Cetatea Marii Uniri s-a redus substanţial, înjumătăţindu-se în comparație cu campionatul precedent. 10.000 de euro lunar, fără chirii!

După trei ani în care CSU Alba Iulia a beneficiat de bugete apreciabile ce i-au permis să se ia la trântă cu granzii campionatului, a venit recesiunea: de la 1.000.000 de lei în 2013-2014 se va ajunge la 600.000 de lei în campionatul 2014-2015. Implicit a scăzut substanţial şi bugetul de salarii lunar, antrenorii Miroslav Popov şi George Lăncrănjan trebuie să găsească jucătoare ieftine “Toate planurile au fost date peste cap şi trebuie să regândim strategia. Nu-ţi mai poţi permite să te gândeşti la trofee câta vreme bugetul s-a redus aproape la jumătate“, a spus preşedintele Bogdan Duma.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.