Administrația locală din Alba Iulia intenționează să-i premieze pe șahiștii George Ileană și Mihnea Costachi cu câte 1.000 de lei

Îndosariat în: Administrație |

sedinta-cl-alba-iulia-2014Consilierii locali din Alba Iulia au aprobat, în ședința astăzi, premierea șahiștilor Gheorghe Ileană și Mihnea Costachi, pentru rezultatele deosebite obținute la competiții internaționale. Cei doi elevi vor primi câte 1.000 de lei.

Reamintim că George Ileană, în vârstă de 13 ani, elev la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Alba Iulia, a reușit să ajungă pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Campionatul Mondial Școlar de Șah din Brazilia, care s-a desfășurat în perioada 26 noiembrie – 4 decembrie a.c. El a câștigat locul I, la categoria 12-14 ani, reușind să se facă remarcat dintre 500 de concurenți din 27 de țări.

La rândul său, șahistul Mihnea Costachi, de la CSU Alba Iulia, și-a adăugat încă un trofeu la bogatul palmares pe care deja îl are – a fost medaliat cu bronz la Campionatul Mondial de Șah pentru juniori, desfășurat în Africa de Sud. El a obținut 8,5 puncte din 11 posibile și s-a clasat pe locul 3, din aproape 100 de participanți la categoria de vârstă sub 14 ani, la egalitate cu un jucător din Iran.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.