Administrația locală îi va sărbători mâine pe vârstnicii din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

caminul-pentru-persoane-varstniceServiciul Public de Asistenţă Socială Alba Iulia organizează marți, 1 octombrie, de la ora 11.00 , la Centrul de Zi pentru Vârstnici din municipiu, evenimentul ”Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice”.

Sărbătoriții vor fi întâmpinaţi într-un cadru festiv, li se va oferi tort, cadouri din partea Bibliotecii Judeţene Lucian Blaga şi a Clubului Femeilor din cadrul CZV, vor asista la un frumos spectacol folcloric și vor fi felicitaţi de către primarul Mircea Hava, alături de alţi reprezentanţi din cadrul Primăriei şi Consiliului Local Alba Iulia.

Tot marți, la ora 14.30, va fi sărbătorită Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice și la Căminul pentru Persoane Vârstnice Alba Iulia.

Aici evenimentul esteorganizat în colaborare cu Centrul de cultură “Augustin Bena” Alba şi va cuprinde un program de poezii şi cântece susţinut de grupul literar-artistic “Optimiştii” al căminului precum şi momente de muzică uşoară, clasică şi instrumentală, susţinute de cursanţii Centrului Augustin Bena.

De asemenea, în cadrul căminului va fi organizată expoziţia de pictură cu titlul “Colţ de suflet” al pictorului Sanda Aurora Voicu.

De ziua lor, vârstnicii vor primi cadouri şi vor sărbători apoi împreună ziua dedicată lor.

Cu această ocazie, Corina Bedelean, directorul Căminului pentru Persoane Vârstnice Alba Iulia urează un sincer „La mulţi ani” tuturor vârstnicilor şi mulţumeşte celor care prin darul lor au adus bucurie persoanelor îngrijite în cămin.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.