Adorian Himcinschi a condus, astăzi, primul antrenament al AFC Unirea 1924 Alba Iulia

Îndosariat în: Sport |

Primul antrenament din acest an al divizionarei terțe AFC Unirea 1924 Alba Iulia, sub comanda lui Adorian Himcinschi și Marcel Rusu s-a desfășurat pe terenul secund al stadionului „Cetate”, la ședința de pregătire participând 22 de jucători, noutățile numindu-se Al. Giurgiu (liber de contract după ce și-a reziliat contractul cu formația din Bulgaria) și S. Iacșa (ex-Metalurgistul Cugir și Mureșul Vințu de Jos).

Dacă fundașul stânga doar se pregătește alături de echipa ce l-a lansat în fotbalul mare, în așteptarea concretizării unor propuneri din străinătate, în schimb S. Iacșa trebuie să-și clarifice situația contractuală, întrucât a evoluat deja la două echipe, Mureșul Vințu și Metalurgistul Cugir.

Himcinschi este un antrenor care a lucrat cu majoritatea jucătorilor din lot. Până la vară ne dorim rezultate cât mai bine, să formăm o echipă, să evaluăm lotul, iar din vară avem alte obiective”, a explicat Mihai Dăscălescu.

• Stanciu și Gicu, exemple pentru uniriști

Ne așteaptă o muncă grea. Vrem cu preponderență jucători din Alba. Exemplele Gicu Grozav și Nicușor Stanciu sunt motivații suplimentare. Alba Iulia are materie primă și așteptăm ca și alți jucători să le calce pe urme”, a spus Adorian Himcinschi.

• Lăsconi nu primește dezlegarea

Lăsconi este curtat de CS Afumați și CNS Cetate Deva dar uniriști nu intenționează să-l cedeze. „Nu dăm drumul nici unui jucător. Până la vară nu discutăm de oferte, mai ales când cluburile vor să ia gratis jucătorii„, a spus Dăscălescu,

Lotul prezent la reunire: Căt. Suciu, Petric – N. Rus, M. Oprea, Scrob, Ad. Matei, Schiau, S. Iacșa, S. Culda, B. Ștef, Lăsconi, F. Morar, Ioani, Joldeș, An. David, Selagea, Al. Giurgiu, Goguța, Davidaș, Cuștiulița, Onacă, Lupea.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro