Adorian Himcinschi a demisionat de la Unirea Alba Iulia

Îndosariat în: Sport |

Antrenorul Adorian Himcinschi şi-a anunţat în cursul zilei de ieri demisia de la Unirea Alba Iulia, divizionara terţă cu care a încheiat turul de campionat pe poziţia a şasea în Seria a 5-a, marţi desfăşurându-se o întâlnire a Consiliului Director al AFC Unirea 1924 Alba Iulia.

Pe undeva o veste şoc, mutarea de pe banca tehnică a „alb-negrilor” era previzibilă, întrucât, înaintea startului stagiunii, acesta a semnat o nouă prevedere contractuală cu formaţia din Cetatea Marii Uniri, conform căreia putea fi înlocuit în cazul în care nu termină prima parte a campionatului pe poziţiile 1-2 sau înregistrează trei insuccese consecutive. Adorian Himcinschi a condus Unirea Alba Iulia începând din ianuarie 2017, evitând retrogradarea în sezonul trecut, iar marţi nu a putut fi contactat telefonic. De asemenea echipa albaiuliană va renunţa la serviciile a trei jucători din lotul din turul campionatului.

Ne-a anunţat că îşi înaintează demisia, urmând ca miercuri, într-o nouă întâlnire a reprezentanţilor clubului să vedem dacă o acceptăm. Discuţia decisivă pe tema principalului Unirii o vom purta la finele lunii decembrie, când când se va întoarce Gicu Grozav în ţară”, a comentat Mihai Dăscălescu, oficialul Unirii Alba Iulia.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.