Adorian Himcinschi: „Vrem să facem 3-4 transferuri de valoare, deoarece Unirea Alba Iulia merită să evolueze într-o ligă superioară”

Îndosariat în: Sport |

AFC Unirea 1924 Alba Iulia a reușit să se salveze de la retrogradare sub comanda lui Adorian Himcinschi, iar în ediţia viitoare a eşalonului terţ îşi propune mai mult, în speranţa reeditării performanţelor din trecut, când echipa din Cetatea Marii Uniri era o prezenţă constantă în Liga a 2-a, având şi trei stagiuni petrecute pe prima scenă.

Anul viitor ne propunem mai mult, este firesc să vrem aşa ceva. Unirea este un club de tradiţie, nici măcar Liga a 3-a nu ne face cinste. O luăm pas cu pas, aşteptăm un sprijin financiar mai consistent şi poate într-o perioadă scurtă să ne apropiem de performanţele din trecut„, a afirmat antrenorul Adorian Himcinschi.

Acesta a fixat reunirea lotului pentru 17 iulie, cantonementul centralizat urmând să fie efectuat la domiciliu. Principalul argument al „principalului” unirist în ideea îmbunătăţii evoluţiei echipei ce s-a clasat pe poziţia a 11-a în Seria a 4-a a Ligii a 3-a este tinereţea şi potenţialul lotului. „Noi stăm foarte bine la nivel de copii şi juniori, valoarea individuală a majorităţii tinerilor din efectiv a cresut în acest sezon petrecut în Liga a 3-a. Deja 3-4 jucători sunt în vizorul unor formaţii din eşaloanele superioare. Vrem să ne întărim lotul, urmărim să facem 3-4 transferuri, pe anumite posturi precum fundaş dreapta, fundaş central, mijlocaş central şi atacant. Studiem mai multe piste„, a mai menţionat Adorian Himcinschi.

Primiă în eşalonul terţ, AFC Unirea Alba Iulia a trăit o stagiune zbuciumată, cu multiple probleme, de natură financiară, dar şi a lipsei terenului propriu, formaţia albaiuliană fiind obligată să utilizeze meci de meci 8 jucători sub 21 de ani.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro