Afaceri de peste 19 milioane de euro, în primele trei trimestre din acest an, pentru fabrica de porțelan „APULUM” din Alba Iulia

Îndosariat în: Economie |

fabrica-portelan-apulum-alba-iuliaProducătorul de articole din porţelan „Apulum” din municipiul Alba Iulia a avut în primele trei trimestre o cifră de afaceri totală de 86 milioane de lei, adică peste 19 milioane de euro, mai mult cu 5% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Oficialii producătorului Apulum estimează pentru acest an afaceri totale de peste 125 mil. lei, adică 27,8 milioane de euro, în condiţiile în care la finalul lunii septembrie au pus în funcţiune al şaselea cuptor de ardere rapidă a porţelanului. Aceasta a dus la o creştere a pro­ducţiei companiei, scrie ziarul Financiar.

Reprezentanţii IKEA au spus că producătorul de porțelan Apulum a fabricat „cel mai de succes produs“ realizat pentru ei în România.

Portelan Apulum Alba Iulia

Peste 40 de ani de tradiție în producția de porțelan se regăsesc în fiecare din obiectele create și produse la Alba Iulia în cunoscuta fabrică Apulum.

Rămasă una din puținele fabrici de profil din țară, Apulum realizează produse pentru uz casnic sau HoReCa dar și obiecte de decor precum vaze, bibelouri, suveniruri, măști din porțelan sau căni ce pot fi inscripționate cu diferite mesaje sau imagini.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.