AFC Unirea 1924 Alba Iulia a ratat „repatrierile” lui Florin Ilie şi Călin Cristea

Îndosariat în: Sport |

Mijlocaşul albaiulian Călin Cristea va rămâne în continuare în Liga a 2-a, urmând să joace în retur la Dunărea Călăraşi, mutarea fiind foarte aproape de concretizare.

Fotbalistul de bandă stânga era principala ţintă în campania de transferuri pentru AFC Unirea 1924 Alba Iulia, formaţia din oraşul său natal, el mai fiind curtat şi de CS Afumaţi.

Călin Cristea este al doilea jucător lansat în fotbal de „alb-negri”, după Florin Ilie (ajuns la Pandurii Tg. Jiu), care în această perioadă a fost dorit pe „Cetate”, dar a preferat să dea curs unei propuneri mai avantajoase din punct de vedere financiar şi de oportunitatea de a evolua la un nivel superior.

Ca certitudini sunt Mardare, Stancu, dar şi Călin Cristea, jucător ce a cochetat ani buni cu Divizia A, iar în turul acestui campionat a evoluat la CSM Rm. Vâlcea. E un jucător cu care eu zic că ne vom înţelege, urmând a încheia un contract pe un an şi jumătate„, a declarat Adrian Mihalcea, antrenorul Dunării Călăraşi, pentru arenamedia.ro.

Dunărea Călăraşi se poziţionează pe locul al 12-lea în eşalonul secund, iar în această perioadă a semnat un contract cu un alt ex-unirist, fundaşul Ştefan Mardare. În vârstă de 28 de ani, Călin Cristea a evoluat în toamnă pentru CSM Rm. Vîlcea, strângând 18 prezenţe (1298 de minute) şi un gol în Liga a 2-a, echipa din Zăvoi desfiinţându-se în această iarnă. „Îl înţelegem pe Călin, a avut o propunere de a continua la un nivel superior. Îi respectăm opţiunea, deşi am fi avut mare nevoie de serviciile sale”, a precizat Mihai Dăscălescu, oficialul Unirii Alba Iulia.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro