AFC Unirea 1924 Alba Iulia l-a achiziționat pe Silviu Iacşa

Îndosariat în: Sport |

AFC Unirea 1924 Alba Iulia, în prezent „lanterna roşie” a Seriei a IV-a din Liga a 3-a se poate baza pe o nouă sa achiţie: Silviu Iacşa, care poate evolua începând din această săptămână pentru echipa din Cetatea Marii Uniri.

Acesta poate debuta în tricoul „alb-negrilor” în partida de vineri, de la Galtiu, cu ACS Poli Timişoara 2, una vitală pentru unirişti, aflaţi în căutarea primului succes din retur. „Credem că Silviu Iacşa ne va ajuta mult, mai ales în plan ofensiv, acesta putând acoperi mai multe posturi, atât în linia de mijloc, cât şi în atac. În vom legitima în această săptămână„, a declarat Mihai Dăscălescu, preşedintele Unirii Alba Iulia.

Tidu Iacşa este al treilea jucător înregimentat de formaţia albaiuliană, după Al. Girugiu şi G. Toma. Tânărul fotbalist s-a prezentat în ianuarie la reunirea lotului, având o situaţie contractuală complicată, întrucât evoluase deja la două echipe: Mureşul Vinţu (desfiinţată) şi Metalurgistul Cugir.

Antrenorul Adorian Himcinschi primeşte o veste bună, fotbalistul în vârstă de 19 ani trebuind să aştepte decizia Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor în privinţa revenirii în tricoul „alb-negru”. Produs al Centrului de Copii şi Juniori al Unirii Alba Iulia, acesta a pleca în 2016 la Farul Constanţa, de unde a ajuns la Mureşul Vinţu de Jos, cu care a promovat în Liga a 3-a (marcând un gol în returul barajului) şi apoi a început noul campionat la Metalurgistul Cugir, plecând după numai trei etape, din motive personale.

Conform deciziei CNSL: „Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Iacșa Silviu în contradictoriu cu pârâtul AFC Metalurgistul Cugir 1939. Constată încetate raporturile contractuale dintre jucătorul Iacșa Silviu și clubul AFC Metalurgistul Cugir 1939, prin acordul părților, începând cu data de 14.03.2017. Constată dreptul de joc al jucătorului Iacșa Silviu pentru o a treia echipă în ediția de campionat 2016-2017 începând cu 14.03.2017. Cu recurs în 5 zile de la comunicare

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro