Agențe imobiliară din Alba Iulia prădată de hoți

Îndosariat în: Actualitate |

spargere-agentie-imobiliaraUnul dintre sediile agenției imobiliare pe care o administrează Mircea Trifu, situat pe Bulevardul Revoluției 1989 din cartierul Cetate, din municipiul Alba Iulia, a fost călcat azi-noapte de hoți.

Potrivit păgubitului, vizitatorii nepoftiți au pătruns în sediul agenției după ce au spart un geam și au plecat cu trei laptop-uri, mai multe camere foto-video și cel mai important, baza de date a societății, construită în urma unei munci de mulți ani de zile.

În această dimineață, omul de afaceri a sesizat poliția care a efectuat cercetările specifice la fața locului și a demarat o anchetă în vederea identificării autorilor furtului, tragerii lor la răspundere și recuperării prejudiciului.

Mircea Trifu a declarat că o soluție pentru diminuarea infracțiunilor de furt din Alba Iulia, proiect pentru care militează de mai mulți ani, ar fi implementarea unui sistem de camere video de supraveghere pe străzile și în intersecțiile importante din municipiu.

Demostrând încă odată lipsa de scrupule, săptămâna trecută, hoții au spart biserica din cartierul Orizont de unde au sustras mai multe bunuri, prejudiciul ridicându-se la aproape 10.000 de lei.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.