AIDA solicită o suplimentare cu 26.000 de euro a contribuției Consiliului Local Alba Iulia

Îndosariat în: Administrație |

dorin-nistor-aidaConsilierii locali din Alba Iulia vor hotărî, în ședința programată să se desfășoare în data de 28 august 2014, dacă aprobă solicitarea făcută de AIDA – Transport Local privind suplimentarea cotizației pe anul 2014.

Este vorba despre o sumă de 118.145 de lei (aproximativ 26.000 de euro) reprezentând, potrivit directorului asociației, Dorin Nistor, ”cheltuieli funcționale ale operatorului de transport (n.r. STP Alba Iulia) conform unei facturi din luna decembrie 2013”.

Dorin Nistor precizează că suma respectivă a fost deja prinsă în bugetul rectificat aprobat de Adunarea Generală desfășurată în data de 23 iulie a.c., cu participarea președintelui asociației – primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava și a membrilor – Dan Doru Pop (din partea comunei Ciugud), Ioan Inacu Popa (primarul comunei Sântimbru), Emil Lupșan (primarul comunei Cricău), Traian Rusu (primarul comunei Ighiu), Teodor Florea (primarul comunei Întregalde) și Flavius Breaz (primarul comunei Mihalț).

Conform bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2014, AIDA – Transport Local mai trebuie să primească și suma de 82.593 de lei, reprezentând cota-parte a cheltuielilor de transport pe anul 2012, care trebuie să fie plătite de administrațiile locale ale comunelor care fac parte din asociație.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.