„Alb-negri” cedează la limită în fața „șepcilor roșii”, în ultimul amical al verii: Unirea Alba Iulia – „U” Cluj 0-1 (0-0)

Îndosariat în: Sport |

Astăzi, pe Stadionul „Cetate”, după prezentarea lotului „alb-negru”, în amicalul de lux Unirea Alba Iulia – „U” Cluj s-a consemnat o victorie a „șepcilor roșii”, scor 1-0 (0-0), dar și un joc spectaculos, presărat cu multe oportunități gustate de cei aproximativ 1500 de suporteri, între care și 20 de fani ai „șepcilor roșii”.

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 81 de fundașul dreapta clujean Takacs, șut din 12 metri, pe jos, în diagonală, după o pasă de la D. Goga, „vioara întâi” a trupei lui Marius Popescu.

„Unirea renaște”, fotbalul s-a întors pe „Cetate”, cu o prestație de apreciat pentru formația condusă de Adorian Himcinschi.

Ultima repetiţie înaintea debutului stagiunii 2017-2018, în care cele două grupări vor fi colege în Seria a 5-a şi se vor duela în etapa a 10-a, pe „Cluj Arena”

• S-a jucat cu garda jos, Cătălin Suciu – îngerul păzitor!

S-a jucat fără menajamente, cu garda jos, portarul unirist Cătălin Suciu fiind providențial pentru echipa gazdă. Experimentatul D. Goga (ce fotbalist…) a fost primul ce a ieșit la rampă, cu un șut prins de Căt. Suciu. A replicat Lăsconi (9), reluare cu capul pe lângă și apoi iarăși D. Goga a tras pe lângă.

Cea mai mare oportunitate a primului mitan a fost irosită de Lăsconi (33), scăpat singur frontal, l-a lobat pe Albuț, dar a ratat șutul, deși poarat era goală! „U” își arată iarăși colții prin Lemnaru (40) – cap alături și Ursu (44) – intervenție Căt. Suciu, iar la pauză s-a intrat nedecis.

• Ratările au continuat!

Al. Giurgiu (46) a pătruns vertiginos a șutat puternic, dar a respins Dinu, acțiunea anunțând un act secund la fel de intens. D. Goga a semnat o nouă ocazie (47), uniriștii se clatină, ratează și Hațieganu (50). Același Al. Giurgiu are o acțiune excelentă, șut scos in extremis de Dinu (61), iar Lemnaru a șutat în diagonală (68) – puțin pe lângă stâlpul drept. „Căpitanul” Selagea și-a arătat clasa, dar a tras puțin peste transversală.

Takacs a marcat cu 9 minute înainte de final, iar portarul Dinu a refuzat egalarea în minutul 88, la lovitura liberă executată de I. Grozav

Junii uniriști au arătat potențial, au rezistat împotriva unui „brand” național, pretendentă la Liga a 2-a, cu nume „grele” precum Albuț, Abrudan, G. Giurgiu, D. Goga sau Lemnaru. Ultima repetiție, una reușită, marți, 22 august, de la ora 17.30, întâiul test oficial, în Cupa României, cu Unirea Dej.

Unirea Alba Iulia (antrenori Adorian Himcinschi și Marcel Rusu): Căt. Suciu – Apetri, Scrob, Matei, Al. Giurgiu– F. Morar, I. Grozav, Selagea, Tat – S. Turuș, Lăsconi, iar după pauzăAl. Man, B. Ștef, Schiau, S. Fulea, N. Rus, Onacă, Davidaș, Cr. Păcurar; An. David, S. Iacșa, Goguța – accidentați, n-au intrat portarii Petric, V. Răducanu.

„U” Cluj: Albuț – Takacs, Abrudan, Cordoș, Irimie – G. Giurgiu, Micaș – Hordouan, Goga, Ursu – Lemnaru. au mai jucat Dinu, Ionescu, Telcean, Manu, Moldoveanu, O’Neil, Hațiegan. Antrenor Marius Popescu

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro