„Alb-negrii” câștigă pe „Cetate” și scapă de emoțiile retrogradării: Unirea Alba Iulia – Gloria Lunca Teuz Cermei 2-1 (0-0)

Îndosariat în: Sport |

Unirea Alba Iulia a reușit o victorie imensă într-o partidă de totul sau nimic cu Gloria Lunca Teuz Cermei, scor 2-1 (0-0). Eroul jcoului a fost căpitanul Alexandru Giurgiu ce a transformat două lovituri libere în minutele 56 și 90, soarta întorcându-se după eșecul de la Galda de Jos, din runda trecută!!!

“Mulțumim celor care au venit la stadion și au crezut în noi! Am câștigat un meci extrem al unui sezon dificil. Ne-am revanșat după eșecul de la Galda și îmi doresc din suflet ca dubla mea, din lovituri libere, să însemne salvarea Unirii, echipa mea de suflet, de la retrogradare“, a spus Alexandru Giurgiu, ce a preluat banderola de căpitan în absența lui Selagea, suspendat

Unirea Alba Iulia a luat trei puncte imense în cursa pentru evitarea retrogradării, trecând peste Deva ce a pierdut la Sebiș, scror 1-4, și mai are nevoie de un punct runda viitoare. Rezultatele de astăzi salvează în proporție covârșitoare pe Industria Galda.

• Bicheși: “Am avut armele care ne trebuiau plus execuțiile lui Giurgiu”

În condițiile în care am întâlnit echipa cu cel mai bun joc de când activez eu în Liga a 3-a, consider că ne-am comprtat foarte bine. Am avut exact armele de care aveam nevoie: ambiție, dăruire și sacrificiu, plus execuțiile de marcă ale căpitanului Alecaxdru Giurgiu. Dacă la Galda am fost foarte supărat că am pierdut din două lovituri libere, fotbalul ne-a dat ocazia să zâmbim la acest joc după două lovituri libere. Felicit toată echipa și în special pe Alex Giurgiu și mai aștept de la jucători încă un meci de acest gen pentru a rămâne în Liga a 3-a. În momente grele puțini cred în noi, dar am aărtat spectatorilro că am avut spirit și așa cum suntem ținem capul sus și numele de Unirea

• Radu Anca: “Am știut ce ne așteaptă, nu ne-au lăsat arbitrii să jucăm”

Am știut ce ne așteaptă, nu ne-au lăsat arbitrii să jucăm. Nu poți să dai simulare și galben la faza cu Gruiescu (nr. 59), în plus Vezan a fost lovit în față și adversarul putea fi eliminat (nr. – Fetița a primit galben în minutul 82). Am avut și noi ocaziile noastre, să tranșăm jocul. Ca echipă meritam să nu pierdem după aspectul jocului. Asta este, mai este o etapă, vreau să avem o victorie în ultimul meci”, a spus Radu Anca.

Echipe de start:

Unirea: Sporea – Zsigmond, Potopea, Mardare, Al. Giurgiu – De Marco, Bîrdea – Fetita, Tat, Petruse (86, L. Roman)– An. David; rezerve Williams, M. Codrea, V. Domșa, Boboia, Bălșan, Haj, L. Roman. Antrenori Adrian Bicheși, Marcel Rusu, Raul Oargă.

Gloria: Gârlea – Polgar, N. Varga, Sabău – Deta, Prună, Vezan (86, Mihuța), A. Iuga (73, Matiș), Gruiescu (60, Mager) – A. Vlad, Capătă (73, Bulza); rezerve Stănilă, Mihuța, Nistor, Bulza, Mager, Ciubotariu. Antrenor Radu Anca.

Avertismente: Al. Giurgiu (44), An. David (79), Fetița (82)/ N. Varga (12), Polgar (58), Gruiescu (58), Sabău (71).

Arbitri: M. Omuț (Satu Mare), Cr. Ilinca, R. Tudor (ambii Craiova) Observatori V. Marc (Cluj-Napoca), Aur. Ionescu (București).

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.