„Alb negrii” cedează din nou pe teren propriu: AFC Unirea 1924 Alba Iulia – Naţional Sebiş 0-1 (0-0)

Îndosariat în: Sport |

Național Sebiș a câștigat dintr-un penalty transformat de Tulcan (71), partida externă de la Galtiu, cu AFC Unirea 1924 Alba Iulia și a revenit pe prima poziție a Seriei a 4-a. „Alb-negrii” pot fi nemulțumiți de eșecul împotriva pretendentei la promovare întrucât au avut un penalty refuzat în minutul 2, la un fault asupra lui Al. Giurgiu.

După două victorii conescutive Unirea a pierdut, iar Național Sebiș a cules primele puncte externe din retur, întrecând Industria Galda în clasament și urcând pe prima poziție.

• Adorian Himcinschi: „Meritam un egal, Național Sebiș nu m-a impresionat”

Din punct de vedere al atitudinii și dorinței ne-am prezentat la fel ca și în celelalte jocuri. Dar în meciuri de acest gen, echilibrate, o greșeală în pune amprenta pe rezultatul final. Nu vreau să comentez arbitrajul, dar meritam mai mult în acest joc, însă erorile se plătesc. Trebuie să învățăm din greșeli, suntem o echipă tânără și trebuie să creștem„, a declarat Adorian Himcinschi, care l-a titularizat pe Daniel Tat (la nici 17 ani), talentatul jucător ce a debutat runda trecută în Liga a 3-a.

Național Sebiș nu m-a impresionat în acest meci direct, nu a arătat ca o echipă de Liga a 2-a. La fel a fost și cu Industria Galda de Jos, dar dacă probabil că dacă sunt acolo sus în ierarhie își merită locul”, a spus Himcinschi.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro