„Alb-negrii” dezamăgesc în amicale: CFR Cluj II – Unirea Alba Iulia 2-0

Îndosariat în: Sport |

Unirea Alba Iulia a pierdut astăzi cel de-al doilea amical la rând, în deplasare cu CFR Cluj II, colega sa de serie, scor 0-2 (0-1).

Unicul gol al primei reprize a fost marcat de Marius Coman (18), tocmai atacantul dorit încă din toamnă de “alb-negrii”, iar la reluare Giurgean (76) a parafat rezultatul final, într-o confruntare în care vizitatorii s-au prezentat modest, amenințând în rare rânduri buturile adverse

Formația din Cetatea Marii Uniri are un palmares dezamăgitor în disputele de verificare, cu o singură victorie din 4 întâlniri susținute. În partida disputată pe un teren sintetic la Iclozel, Adrian Bicheși a mizat pe următoarea formula: Căt. Suciu – N. Rus, Onacă, Al. Man, Al. Giurgiu – F. Morar, Goguța, De Marco, S. Iacșa – Selagea, Captiu; iar după pauză Petric, Tat, Cr. Păcurar, B. Ștef, Schiau, Davidaș, Scrob, Boboia, Adam. Au lipsit din motive medicale Ad. Matei, I. Grozav și An. David; Lăsconi (a semnat cu CS Afumați) și S. Fulea (plecat în Anglia, la muncă).

În turul campionatului, „alb-negrii” au obținut prima victorie externă a stagiunii, scor 1-0, printr-un autogol.

Programul jocurilor de verificare mai cuprinde întâlnirile cu CS Hunedoara – o dublă (17 şi 24 februarie) şi CNS Cetate Deva (21 februarie).

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.