„Alb-negrii”, examen greu în fieful liderului: Unirea Dej – Unirea Alba Iulia

Îndosariat în: Sport |

După sincopa din startul sezonului, egal pe stadionul „Minaur” din Zlatna cu „virușii verzi”, Unirea Alba Iulia (locul 6, 13 puncte) intră în zodia… Unirii, respectiv două dueluri externe la rând contra echipelor cu același nume din Seria a 9-a, la Dej și Ungheni, primul dintre acestea vineri, la ora 15.00, cu formația ex-uniriștilor Dragoș Militaru (antrenor) și Ionuț Frăsineanu.

Liderul s-a distanțat în ierarhie la 5 puncte, profitând de pasul greșit făcut de contracandidata de sub Drăgana și, cu siguranța vrea revanșa după ce, în toamnă, în 14 octombrie, pe “Cetate” a suferit singurul eșec stagional (1-3), de atunci dejenii având 5 victorii și o remiză. D. Lupșan este suspendat, dar va reveni Bucurică în primul unsprezece al albaiulienilor ce au ajuns la 4 luni de salarii neachitate și așteaptă limpezirea situației în ceea ce privește susținerea financiară dinspre Consiliul local al municipiului reședință de județ.

Suntem în fața a două jocuri foarte dificile, împotriva liderului și a unei pretendente la promovare. În primul rând ne propunem să nu pierdem și să scoatem cât mai mult din aceste dispute în care orice punct cucerit înseamnă un plus de încredere în forțele proprii. Unirea Dej a dovedit și la Galtiu că merită prima poziție, este aceeași echipă ca în tur, tânără, preocupată, ce vrea să etaleze un fotbal ofensiv și plăcut”, a punctat antrenorul Adrian Bicheși, în dreptul acestuia stând două egaluri în ultimele trei întâlniri (la Hunedoara, în tur, și cu Sănătatea Cluj, în debutul sezonului, între acestea intercalându-se eșecul de la Cugir).

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.