„Alb-negrii”, la a doua victorie consecutivă: Pandurii Tg. Jiu II – AFC Unirea 1924 Alba Iulia 0-1 (0-0)

Îndosariat în: Sport |

AFC Unirea 1924 Alba Iulia a obținut, astăzi, întâiul succes extern din retur, în deplasarea de la Rovinari, în care a învins echipa secundă a prim-divizionarei Pandurii Tg. Jiu, scor 1-0 (0-0), unicul gol fiind marcat de Selagea (50, penalty).

„Alb-negrii”, în premieră în acest sezon au legat două victorii la rând și, cu 19 puncte, au ieșit din zona minată a ierarhiei, ajungând pe locul al 11-lea, la egalitate cu Pandurii 2. Și dacă după primele trei runde, formația condusă de Adorian Himcinschi deținea „lanterna roșie”, fără a învinge, acum s-au strâns două victorii la rând, finalul jocului de la Rovinari găsindu-i pe uniriști în inferioritate numerică, B. Ștef fiind eliminat în minutul 90+1.

În minutul 50, căpitanul oaspeților Ciprian Selagea a transformat un penalty, obținut după un fault asupra lui G. Toma. La pauză, remiză albă, după un joc echilibrat, fără prea multe oportunităţi, disputat între cele două careuri.

Cea mai mare situație i-a aparținut lui Davidaș (35), scăpat singur s-a încurcat în balon, acesta înlocuindu-l pe S. Culda, accidentat (33)

În runda precedentă, „alb-negrii” au reuşit să obţină prima victorie din 2017, sub comanda lui Adorian Himcinschi şi au nevoie de puncte, întrucât în etapa viitoare vor juca un meci dificil, la Galtiu, cu Naţional Sebiş.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro