„Alb-negrii” la al optulea joc fără victorie: Unirea Alba Iulia – Național Sebiș 2-2 (1-0)

Îndosariat în: Sport |

Unirea Alba Iulia a uitat să câștige, adunând 6  jocuri fără victorie (8 dacă adăugăm și întâlnirile cu Cupa României)!

Meci dramatic pe „Cetate”, partidă în care uniriștii au condus cu 1-0, gol An. David, până la pauză. La reluare arădenii au preluat timona, au întors scorul prin reușitele lui Ruță (61) și Ankomak (75), însă „alb-negrii” au ultimul cuvânt prin Selagea (78), ce a transformat un penalty, fază la care Ciochină a fost eliminat.

• Bicheși: „Ca joc nu am rămas datori”

Un joc bun de Liga a 3-a, știam ce poate adversarul, eram îngrijorat de ce prestație vom avea noi. Ca joc nu am rămas datori, deși ne putem plânge de noroc. Am marcat de două ori, am lovit barele în două rânduri, am revenit de la 1-2. Puteam transa mai repede soarta punctelor, dar în același timp am scăpat cu fața curată la ocazia lui Szekely. Dacă punem la punct și faza defensivă e în regulă, echipa a început să joace, a existat atitudine și cred că suntem în pragul de a depăși seria negativă„, a menționat Adrian Bicheși.

• Călin Cojocaru: „Per ansamblu am fost echipa mai bună”

„Un meci frumos, nu am ce să le reproșez băieților, chiar dacă la pauză eram nemulțumit de joc. În repriza secundă am fost echipa mai bună, ca și posesie și dominare, fiind mult mai periculoși în final, chiar și în inferioritate. Știam că îi putem surprinde pe adversari jucând cu două vârfuri, în condițiile unei apărări mai greoaie. Rezultatul a fost echitabil, chiar dacă am ratat incredibil în final. La schimbările făcute pot să spun că am avut și noroc, dar cei intrați, Ruță și Susan au contat în golurile înscrise. Nu vreau să comentez arbitrajul, dar conform noului regulament nu dai două sancțiuni în aceeași fază, penalty și cartonaș galben”, a spus Călin Cojocaru.

• 1-0, MIN. 19: An. DAVID a șutat pe lângă portar, din poziție centrală, lansat excelent de Tat.

• 1-1, MIN. 61: RUȚĂ a egalat dintr-o lovitură liberă de la mare distanță, balonul lovind bara dreaptă și apoi pe portarul Căt. Suciu în spate înainte de a intra în plasă, o greșeală a portarului unirist

• 1-2, MIN: 75: pătrundere Susan pe dreapta, pasă în centru, Enciu a lăsat balonul, iar ANKOMAH a reluat în stânga lui Căt. Suciu

• 2-2, MIN. 78: SELAGEA a transformat un penalty obținut de S. Mureșan, în duel cu Ciochină, care a și fost eliminat, vizitatorii rămânând în inferioritate!

Echipe de start:

Unirea: Căt. Suciu- R. Ivan, Potopea, I. Grozav, Vitinha (54, Goguța) – Al. Giurgiu – F. Morar (76, S. Mureșan), Selagea, P. Păcurar, Tat – An. David (79, Cr. Păcurar); rezerve Sporea – S. Mureșan, L. Dan, Scrob, Petruse. Antrenori Adrian Bicheși, Marcel Rusu și Raul Oargă.

Național: G. Gakos – F. Goșa, Ciochină, Dumitrache – Mărgărit (60, Susan), Pintea (60, Ruță), Petculescu, Cl. Vereș – Ankomah – Enciu (87, Bi Nene), Szekely; rezerve Horvat – Stepencev, Pîslaru, Ad. Pop. Antrenor Călin Cojocaru.

Avertismente: I. Grozav (53)/ Ciochină (71) – Eliminare: Ciochină (77) – cumul de avertismente

Arbitri: Oct. Ciucanu, Cl. Șchiopeț (ambii Brașov), E. Biro (Odorheiu Secuiesc) Observatori: D. Lucaciu (Cluj-Napoca), Ov. Tâlvan (Sibiu).

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.