„Alb-negrii”, la prima victorie din perioada de pregătiri: AFC Unirea 1924 Alba Iulia – CS Hunedoara 5-0 (4-0)

Îndosariat în: Sport |

AFC Unirea 1924 Alba Iulia a reuşit, astăzi, să câştige primul meci amical al acestei perioade, cu CS Hunedoara, scor 5-0 (4-0), grație reușitelor semnate de Davidaș (5), Lăsconi (16, 22, 83), Al. Giurgiu (29) .

În fața unui adversar de categorie inferioară, CS Hunedoara fiind locul 7 în Liga a IV-a din județul vecin, formația lui Adorian Himcinschi s-a impus de o manieră categorică, după o primă jumătate de joc excelentă.

Dezlănțuiți în ofensivă, albaiulienii au avut „piese de rezistență” evoluțiile experimentaților Ciprian Selagea și Alex Giurgiu, dar și prolificitatea atacantului Lăsconi, în linia mediană a oponenților regăsindu-se D. Creciunesc, care în tur a evoluat la divizionara terță.

Marcatorii „alb-negrilor” sunt la primele realizări ale iernii, prestația echipei  albaiuliene căpătînd consistență și crescând de la meci la meci.

A fost al 4-lea joc de vrificare pentru uniriști, care săptămâna viitoare va mai întâlni Metalurgistul Cugir și CS Hunedoara

• ”Triplă” Lăsconi, Davidaș, supriza lui Himcinschi

Puștii uniriști au controlat ostilitățile, dezlănțuindu-se în primul mitan, în care au marcat la foc automat. Introdus titular, promițătorul Claudiu Davidaș, un jucător apreciat de „Him” a și deschis scorul, la prima acțiune notabilă, cu ajutorul unui fundaș advers ce și-a împins mingea în plasă. Lăsconi și-a trecut în cont dubla, servit find excelent de Selagea și respectiv S. Culda, iar Al. Giurgiu a definitivat scorul pauzei, la un corner executat de F. Morar. Antrenorul unirist a început cu o distribuție în care B. Ștef a evoluat fundaș lateral dreapta, iar nou-venitul G. Toma în centrul liniei devensive.

După pauză, jocul a mai scăzut în intensitate, dar Lăsconi a punctat din nou, în final, din centrul careului, în minutul 83, după o pasă venită din stânga

Echipe: AFC Unirea (antrenor Adorian Himcinschi): Căt. Suciu – B. Ștef, Scrob, G. Toma, Al. Giurgiu – Goguţa, Selagea – F. Morar, Davidaș, S. Culda – Lăsconi; rezerve Petric, Ad. Matei, Ioani, Schiau, T. Iacşa, Onacă, Lupea, Cordoș. N-au evoluat N. Rus, M. Oprea, Joldeş, An. David

• FC Hunedoara (antrenor Mircea Alic): Cobliș – Mercurean, Șumuțiu, Daisa, Ionicescu, Baban, Creciunesc, Stan, Scrobote, Marcu, Kocsis; rezerve Pașca, Popa, Nănău, Moroșanu, Teodorescu, Caval, Casoni, Ionescu.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro